Tule kuvaamaan piilokojuistamme

Kuvauskojut

Kuvauskojuissa on kiinteät kuvaustuet kameralle, joihin varustekengät kiinitetään Manfroton  pikakiinityslevyllä. Kojuissa ei saa olla ulkokengät jalassa, vaan niissä käytetään kojutossuja. Kojuissa on pietzo-sytyttimillä varustetut petroolilämmittimet. Uutiset-sivulla on viimehetken tiedot, milloin paras on aika tulla kuvaamaan. Kojun voit varata soitttamalla 040 415 8835 tai lähettämällä sivun alareunassa olevan varauslomakkeen. Jos tarvitset myös vuokrata kuvauskalustoa liitä se samaan varaukseen. Maksaminen ennakkolaskulla, pankkikortilla tai käteisellä. Korona-aika mennään erikoisjärjestelyillä, kuvaamassa on vain samaa seuruetta yhtä aikaa kojussa.  

Teerikojut, hinta 80 €


Teerikoju on puolipäiväkoju. Kojuun tullaan aamulla ennen auringonnousua, ja soidin on yleensä ohi kello 11  mennessä.

Soidinaika on keväällä maalis- toukokuussa ja syksyllä syys-lokakuussa.

Kosteikko, hinta 80 €

Kosteikon voi varata joko aamuksi tai illaksi.

Kosteikolla kuvataan jäiden lähdettyä huhtikuussa elokuun loppuun. 

Kauriskojut, hinta 80 €

Kauriskoju on hyvä valinta ensimmäiseksi nisäkkäiden kuvauskohteeksi. Kauriskojulle tullaan aamulla pimeän aikaan, kuvattavaa voi olla iltapäivään asti. Kojusta voi poistua, kun eläimiä ei näy lähimailla. Kojulla on ruokinta-automaatti.

Kuvataan talviaikaan. 

Valmisteilla olevat kuvauspaikat.

Majavakoju, hinta ?


Haaskakojut, hinta ? € , ei vielä käytössä

Haaskakojulla voit päästä kuvaamaan kettua, ahmaa tai sutta. Kojulle menään pimeän aikaan ilalla ja poistutaan seuraavana iltana pimeällä. Kojussa on kuivakäymälä.

Onlinevaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.